ePortal – Energiemonitoring

ePortal – Energiemonitoring

ePortal energiemonitoring software is ontwikkeld door de energie experten van Emaze. ePortal is ontstaan door onze kennis en ervaring op het terrein te combineren met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van ICT. ePortal is echter meer dan enkel energiemonitoring. Een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten.

ePortal

Energiemonitoring

ePortal laat toe jouw energieverbruik te meten wat essentieel is om nieuwe besparingsmogelijkheden te ontdekken. Door jouw energie te analyseren is het mogelijk onderbouwde beslissingen te nemen voor toekomstige investeringen.

Budgetanalyse

ePortal geeft een gedetailleerd inzicht in jouw energieverbruik. Dit maakt budgetcontrole en management op basis van afwijkingen mogelijk.

Gebouwbeheersystemen

ePortal is eenvoudig te integreren met gebouwbeheersystemen of SCADA’s. Hierdoor is jouw energieverbruik niet enkel geoptimaliseerd, maar ook vakkundig opgevolgd en geanalyseerd.

Facturatiecontrole

ePortal is de geschikte tool voor de controle van jouw facturen en deze te herverdelen naar onderaannemers. Hierdoor betaal je enkel wat je verbruikt.

Projectopvolging

Energiemonitoring en budgetanalyse zijn krachtige instrumenten voor post-calculaties van vroegere investeringen en kostenallocaties. Bovendien is het ontwikkelen van business cases voor toekomstige investeringen nog nooit zo eenvoudig geweest!

ISO50001 omvattend

Door plannen en doelstellingen voorop te stellen, gecombineerd met een systeem dat uw resultaten meet, is voortdurende verbetering binnen handbereik!

Meer informatie over energiemonitoring vind je op onze website: www.eportal.eu

 

 

Meer informatie nodig? Neem contact op