HVAC-studiebureau

HVAC-studiebureau

Als studiebureau technieken ontwerpt Emaze energie performante HVAC-installaties voor kantoren, scholen en utiliteitsgebouwen.
Bij het ontwerp en in het geval van een stookplaatsrenovatie wordt bijzondere aandacht besteed aan de juiste dimensionering en een doorgedreven aansturing van de installaties.

Ons plan van aanpak

Onze ingenieurs starten met een bezoek ter plaatse waar ze aan de hand van meetcampagnes en dynamische thermische simulaties hun eerste bevindingen in kaart brengen en intern ook overleggen. Emaze gaat hierin dus een stap verder wat het ontwerp betreft dan een klassiek studiebureau. Wij blijven niet achter onze bureau zitten, maar vinden het belangrijk om de locaties te bezoeken, metingen te analyseren, vragen te stellen aan de klant, de gebruikers, enz. om ook met deze bron van informatie rekening te houden tijdens de ontwerpfase om zo tot de beste oplossing trachten te komen.

Bij het begeleiden van architecten, bouwheren en aannemers doen we een maximaal beroep op onze expertise inzake ontwerp en onderhoud van duurzame gebouwentechnieken. Alle benodigde systemen worden optimaal op elkaar afgestemd met een laag energieverbruik en bijgevolg lagere stookkosten als doelstelling.

Emaze staat zowel in voor de technische uitwerking en projectopvolging, als voor de monitoring en optimalisatie. Een mooi voorbeeld van onze aanpak kunt u terugvinden op de referentiepagina, onder project case OLV-Asse, en in een artikel op de website van Bouw&Wonen.

 

Lees de referentie over ons meest prestigieuze project via deze link.

Meer informatie nodig? Neem contact op