Energiemonitoring-uitrol in drie uur

< Overzicht nieuws

Energiemonitoring-uitrol in drie uur

Recent werd Emaze in de kijker gezet met onze Maxee hardware en ePortal software door FM-magazine. Een kleine voorvertoning van dit artikel is hier te lezen:

Energiemonitoring is niet langer uitsluitend voor de happy few. Ze is de voorbije jaren flink geëvolueerd en vooral betaalbaarder en toegankelijker geworden. Bij het energieadviesbureau Emaze gaan ze nog een stap verder. Met Maxee creëerden ze een draadloze hardwaretechnologie die nog sneller installeert, dieper doordringt in gebouwen en met elke energiemonitoringsoftware compatibel is.

Het meten van jouw energieverbruik is essentieel om nieuwe besparingsmogelijkheden te ontdekken. Met de energiemonitoring software is het mogelijk onderbouwde beslissingen te nemen voor toekomstige investeringen door middel van jouw energie te analyseren. ePortal stelt je in staat de verbruiksgegevens zelf te analyseren. Een toegewijd team van experten ondersteunt je met effectieve en slimme inzichten.

De vele mogelijkheden van Maxee en ePortal worden in onderstaande video in de kijker gezet. Ben je ook geïnteresseerd in onze hardware en/of software? Bekijk de functies van ePortal op de website of kom meer te weten over onze draadloze Maxee technologie.

Het volledige artikel van FM-Magazine is te lezen via deze link .