Maxee goes international

< Overzicht nieuws

Maxee goes international

Deelname aan het Smart Cities wereldcongres in Barcelona

Timelapse Photography of Vehicle on Concrete Road Near in High Rise Building during Nighttime

Wat is het Smart City Congres?

Van 19 tot en met 21 november vindt het Smart Cities wereldcongres plaats in Barcelona. Een driedaags programma met 400+ internationale experts die samenkomen om inzichten te delen en best practices te leren voor een duurzamere stedelijke omgeving.  Een wereldwijde dialoog tussen de 21.000 + deelnemers die vorm geeft aan de volgende stappen voor stedelijke ontwikkeling. Met onze Maxee Energy Monitoring technologie kunnen we hier zeker niet ontbreken!

Samen creëren we een betere toekomst

Het Smart City Expo wereldcongres stelt steden in staat hun positie te versterken en stedelijke innovatie over de hele wereld te collectiviseren. Door het bevorderen van sociale innovatie, het aangaan van partnerschappen en het identificeren van zakelijke kansen, is het evenement gewijd aan het creëren van een betere toekomst voor steden en hun burgers wereldwijd.

Maxee

Voor dit congres ligt de focus op Maxee, onze IOT hardware voor energiemonitoring met API en centraal beheerplatform. Maxee is de meest geavanceerde, eenvoudigste, draadloze, energiedatalogger die op de markt beschikbaar is. Door ons bezoek aan Barcelona willen we onze positie verankeren op de Europese markt. Bekijk de product video.

De ideale match

Het evenement is gebaseerd op de waarden van sociale inclusie, duurzaamheid en empowerment, en is gericht op het bevorderen van bewustzijn, begrip en kritische reflectie over de slimme stedelijke revolutie. Het Smart Cities wereldcongres en Maxee is de ideale match om de steden van de toekomst zo duurzaam mogelijk te maken!

Meer informatie

Meer informatie over de Maxee hardware is te vinden via www.maxee.eu

Meer informatie over het congres is te vinden via www.smartcityexpo.com