Content voor Ingelogde Gebruikers

Een empowered team

Als team bouwen we op een diepe, resultaatgerichte en holistische klantenrelatie. Elk van ons is empowered en ondernemend, gefocusseerd op de energie-uitdagingen van de klant. We staan dicht bij de klant, beschikken over de juiste vakkennis en kunnen terugvallen op de uitgebreide kennisbasis en ervaring van onze organisatie. Wat we kennen kunnen we delen, wat we niet kennen kunnen we leren. Alle klanten krijgen precies wat ze zoeken, we ontzorgen hen in hun energieproblematiek en enthousiasmeren hen met onze aanpak.

Een relatie voor een duurzame toekomst

We zijn bereid te investeren in een relatie, omdat we geloven in de lifetime value van een klant en van onze oplossingen. Onze diepgaande kennis van enerzijds de specifieke behoeften van de klant en anderzijds de evolutie van de energietechnologie verzekert ons van het vertrouwen en de loyauteit van onze klanten op lange termijn. Die loyauteit is ook een van onze belangrijkste succesparameters. Ze stelt ons in staat om onze klanten toonaangevende oplossingen aan te bieden, met producten en diensten die het resultaat zijn van “out-of-the-box denken” en van onze ambitie om hun toekomst mee duurzame vorm te geven. Gedreven, innoverend en gepassioneerd.

Emaze - Onze Waarden
Emaze Groepsfoto Teambuilding
The Global Compact Logo
People Planet Profit - Sustainability

Een relatie voor een duurzame toekomst

Emaze sluit zich aan bij het UN Global Compact, een strategisch beleidsinitiatief van de Verenigde Naties voor ondernemingen die in hun activiteiten en strategieën beantwoorden aan tien universeel aanvaarde principes op het vlak van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie. We geloven in het behoud van de waardigheid van alle mensen door gemeenschappelijke doelstellingen te verwezenlijken op het vlak van economische welvaart, milieuhandhaving, sociale insluiting en ethisch ondernemerschap.

Onze hotspot

Onze passie voor innovatieve en duurzame energieoplossingen vindt zijn hotspot waar drie van onze ambities samenkomen:

PEOPLE: Emaze wil een fantastische werkplaats zijn, waar mensen geïnspireerd worden om het beste van zichzelf te geven.

PROFIT: We zijn efficiënt, lean, wendbaar en jong van geest.

PLANET: We enthousiasmeren onze omgeving door te kiezen voor duurzame energieoplossingen.

Scroll naar boven